Homeopatiske medisin

Medisinene er ofte små hvite kuler eller tabletter som er gjennomtrukket med ulike homeopatiske løsninger, men fås også flytende. Det brukes som oftest melkesukkertabletter gjennomtrukket av ulike homeopatiske virkestoffer. Derfor ser medisinene like ut. Den homeopatiske medisinen fremstilles av stoffer fra planter og mineraler, med noen unntak for eksempel blekk fra blekksprut og melk fra ulike dyr. Under fremstillingen fortynnes medisinen kraftig slik at selv de giftige stoffene blir ufarlige. Den homeopatiske farmakopien inneholder over 2000 stoffer. Homeopatiske midler selges som oftest på apotek.

Homeopati har størst effekt i de tilfeller hvor den homeopatiske behandlingen påbegynnes så tidlig som mulig i sykdomsforløpet, før tilstanden blir irreversibel. Homeopatiens styrke ligger særlig i dens evne til å kunne forbygge sykdom. Man er ikke avhengig av klare objektive funn og en tradisjonell medisinsk diagnose for å kunne gi behandling.

Advarsel, åpne i et nytt vindu. Skriv utE-post

Webdesign ved Theta-Design - Alt innhold på denne siden er © Copyright 2008-2021 Lunds Klinikk hvis ikke annet er oppgitt. Sitemap / Sidekart