Kosttilskudd er vitaminer, mineraler eller andre stoffer som kan gi en helseeffekt. Det kan også defineres som vitaminermineraler og andre stoffer som kan ha en fysiologisk eller ernæringsmessig effekt. Urter, alger, fettsyrer og fiber er eksempler på kosttilskudd som ikke er vitaminer eller mineraler. Næringsstoffene i kosttilskudd kan enten finnes naturlig i produktet, eller så kan det være tilsatt.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler er nødvendig for at prosesser i kroppen skal fungere normalt. Derfor vil kosttilskudd ha en gunstig effekt på kroppen om man av ulike grunner ikke får tilført nok viktige næringsstoffer fra kostholdet. Et godt eksempel på stoffer mange ikke får nok av, er fettsyrer som omega-3. Omega-3-fettsyrer er nødvendig for vedlikehold av livsviktige funksjoner, og disse må tilføres kroppen utenifra.

Biosan kostilskudd

Biosan er norskproduserte kvalitetsprodukter siden 1986.

Serien er utviklet av en av Nordens med mest anerkjente terapeuter, Geir Lund.

Produktene er basert på de beste råvarene fra naturen, balansert med vitaminer og mineraler, med helt unike formuleringer for å styrke kroppens egen funksjoner.

Biosan blir produsert av en av Norges og Europas mest anerkjente produsent av kosttilskudd, Pharmatech AS.
Produktene blir produsert i henhold til GMP kvalitetsstandard, med fagfolk som bedre enn de fleste kjenner til naturens positive muligheter for helsen vår.

Pharmatech AS er en produksjonsbedrift basert på kosttilskudd i form av fiskeoljer, vitaminer og mineraler, men også en stor del urter.